top of page
IMG_2713.PNG

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κέρκυρα Πρόγραμμα
 • Ημερομηνίες αναχωρήσεων:

  • 16 - 19 Ιουλίου

  • 23 - 26 Ιουλίου

  • 30 Ιουλίου - 02 Αυγούστου

  • 06 - 09 Αυγούστου

  • 20 - 23 Αυγούστου

  • 03 - 06 Σεπτεμβρίου

  • 10 -13 Σεπτεμβρίου

  1η ημέρα- Πέμπτη : Αναχώρηση – Πρώτη γνωριμία με την Κέρκυρα

  Αναχώρηση στις 02:30 από Σέρρες (Εθνική Τράπεζα), 04:30 από Θεσσαλονίκη (πλατεία Αριστοτέλους) και Λάρισα (κεντρική πλατεία), 06:00 από Κοζάνη, 07:00 από Γρεβενά και 08:30 από Γιάννενα. Φθάνουμε Ηγουμενίτσα και ακολούθως μεταβαίνουμε στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στην Κέρκυρα και επίσκεψη στο Φλωρεντιανού ρυθμού «Αχίλλειον», ένα παλάτι χτισμένο από την αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. (Το Αχίλλειο είναι μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αρχιτεκτονικό αξιοθέατο της Κέρκυρας που βρίσκεται παρά τον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας. Η έπαυλη αυτή σχεδιάστηκε από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες Ραφαέλε Καρίττο και Αντόνιο Λάνντι, σε πομπηινό ρυθμό και χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία.) Έπειτα μεταφορά στο κέντρο για φαγητό και μια πρώτη γνωριμία με το κέντρο της Κέρκυρας. Άφιξη στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και  ξεκούραση. Το βράδυ δωρεάν μεταφορά στο κέντρο της Κέρκυρας με αναχώρηση στις 22:00 και επιστροφή στη 01:00. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε το κοκτέιλ σας στην πισίνα του ξενοδοχείου.

   
 • 2η ημέρα - Παρασκευή: Προαιρετική ημερήσια εκδρομή την Παλαιοκαστρίτσα (15€/άτομο)

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και προαιρετικά αναχώρηση στις 11:00 από το ξενοδοχείο μας για τη μαγευτική Παλαιοκαστρίτσα, την πιο γνωστή παραλία της Κέρκυρας από την εποχή της Αγγλικής προστασίας, με ένα συνδυασμό από γραφικούς όρμους, απότομους βράχους, σπηλιές και ελαιώνες. Εκεί μπορείτε να κολυμπήσετε στις καταγάλανες παραλίες, να απολαύσετε το μεσημεριανό σας σε κάποιο από τα ταβερνάκια της περιοχής και να επισκεφτείτε τις σπηλιές με το καραβάκι που συμπεριλαμβάνεται στο κόστος των 15€. Γύρω στις 18:00 επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ δωρεάν μεταφορά στο κέντρο της Κέρκυρας με αναχώρηση στις 22:00 και επιστροφή στη 01:00.

   
 • 3η ημέρα - Σάββατο: Προαιρετική ημερήσια κρουαζιέρα Παξοί – Αντίπαξοι – Ιστορικές σπηλιές (25€/άτομο)

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και προαιρετικά αναχώρηση στις 08:30 για το λιμανάκι. Σε αυτή την ολοήμερη κρουαζιέρα θα κάνετε μια στάση στο νησί των Αντίπαξων το οποίο έχει μια από τις ομορφότερες παραλίες στην Μεσόγειο. Απολαύστε την ομορφιά την ομορφιά των κρυστάλλινων γαλάζιων νερών με την χρυσαφένια άμμο. Θα κάνουμε μια στάση στην πρωτεύουσα των Παξών, το Γάιο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο ώστε να εξερευνήσουμε την γραφική πόλη. Γύρω στις 18:00 επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ενναλακτικά ελεύθερη μέρα για περαιτέρω περιήγηση στην πόλη της Κέρκυρας. Το βράδυ δωρεάν μεταφορά στο κέντρο της Κέρκυρας με αναχώρηση στις 22:00 και επιστροφή στη 01:00.

   
 • 4η ημέρα – Κυριακή: Κανόνι – Ποντικονήσι – Επιστροφή

  Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 10:00 για τα τελευταία μας ψώνια στο κέντρο της Κέρκυρας. Έπειτα μεταφορά για το μαγευτικό Κανόνι, απ’ όπου ο επισκέπτης μπορεί να αγναντέψει ή να επισκεφθεί το μοναδικό Ποντικονήσι και το Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Το Ποντικονήσι, είναι ένας καταπράσινος και δενδροφυτεμένος βράχος, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο της λιμνοθάλασσας του Χαλικιόπουλου. (Ο βράχος είναι φυσικό μουσείο και απαγορεύεται κάθε επίσκεψη, ώστε να μην καταστραφεί από τα ποδοπατήματα των επισκεπτών. Κατά τα χρόνια της βασιλείας του Όθωνα, στο Ποντικονήσι χτίστηκε μοναστήρι με εκκλησία αφιερωμένη στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος, το οποίο γιορτάζει στις 6 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής. Μόνο αυτή την ημέρα επιτρέπεται η επίσκεψη στο νησί για προσκύνημα, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες επιτρέπεται μόνον η στιγμιαία επίσκεψη και η άμεση αναχώρηση από το βράχο και μάλιστα μόνο σε ορισμένα σημεία του, κάτω από την επίβλεψη υπευθύνων φυλάκων). Το απόγευμα παίρνουμε το πλοίο για Ηγουμενίτσα και επιστροφή στις πόλεις μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κέρκυρα Πληροφορίες

Η Κέρκυρα είναι ένα από τα βορειότερα και δυτικότερα νησιά της Ελλάδας και του Ιονίου Πελάγους. Βρίσκεται στην είσοδο της Αδριατικής Θάλασσας, κοντά στις Ηπειρωτικές ακτές.

Η Κέρκυρα ταυτίζεται από τους περισσότερους αρχαιολόγους με το μυθικό νησί των Φαιάκων. Εδώ ο Όμηρος τοποθέτησε, σύμφωνα με αυτούς που δέχονται την ταύτιση της Σχερίας με την Κέρκυρα, τον προτελευταίο σταθμό που ναυαγός έφθασε ο πολυμήχανος Οδυσσέας. Η ιστορία του νησιού είναι πλούσια με την κατοχή του να εναλλάσσεται από τους Ενετούς και τους Γάλλους μέχρι την ανεξαρτησία, τους Βρετανούς και τέλος την ένωση με την Ελλάδα. Το αποτέλεσμα είναι ορατό καθώς το νησί και η πόλη της Κέρκυρας χαρακτηρίζεται από το έντονο Βενετσιάνικο στοιχείο, αλλά και από πολλές Αγγλικές και Γαλλικές επιρροές.

Είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη που αποπνέει μια αίσθηση αρχοντιάς. Το νησί έχει απαράμιλλη φυσική ομορφιά και γι αυτό επιλέγεται από χιλιάδες τουρίστες, ανώνυμους ή επώνυμους για διακοπές κατά την διάρκεια όλου του χρόνου με τις μέρες του Πάσχα να είναι, λόγω παράδοσης, στην κορυφή των προτιμήσεων.

ΤΙΜΕΣ-ΠΑΡΟΧΕΣ

Κέρκυρα Τιμές

Τιμές:

 • 165€ το άτομο στο Dominoes Hotel (περιοχή Ύψος) με πρωινό

 • 175€ το άτομο στο La Maison Hotel (περιοχή Ύψος) με πρωινό

* Οι τιμές αφορούν αναχωρήσεις απο Θεσσαλονίκη - Κατερίνη. Για αναχωρήσεις απο:

 • Λάρισα: +20€

 • Σέρρες: +15€

*επιβάρυνση μονόκλινου +60€

 

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερο λόγω των επιπτώσεων του Covid-19 σε όλο τον τουριστικό κλάδο και όχι μόνο και για το λόγο αυτό η εταιρεία μας σας παρέχει δωρεάν τις εξής υπηρεσίες :

 1. Δωρεάν ακύρωση μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο (δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών)

 2. Επιστροφή 100% των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής λόγω ανωτέρας βίας (ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση)

 3. Δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση με πλήρη υγειονομική περίθαλψη κατά τη διάρκεια της εκδρομής (σε συνεργασία με τη Generalli Hellas)

Στις τιμές περιλαμβάνονται:

 • Την μεταφορά με λεωφορείο από την πόλη σας στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας μετ' επιστροφής

 • Τα καράβια Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα

 • Οι μετακινήσεις εντός του νησιού με το λεωφορείο που αναγράφονται στο πρόγραμμα

 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο της επιλογής σας

 • Έμπειρο αρχηγό - συνοδό του γραφείου

 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση

 Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 • Εισόδους μουσείων

 • Φιλοδωρήματα.

Σημειώσεις:

 • Ο αρχηγός δύναται εφόσον οι συνθήκες του ταξιδιού το επιβάλουν να τροποποιήσει το πρόγραμμα επισκέψεων και περιηγήσεων προς όφελος των ταξιδιωτών

Εκπτώσεις για τα παιδιά ( εφόσον ταξιδεύουν μαζί με τους γονείς τους ή με 2 ενήλικες και μένουν στο ίδιο δωμάτιο )

 • Τα παιδιά έως 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ στα ξενοδοχεία και επιβαρύνονται μόνο με τα έξοδα μεταφοράς τα οποία ανέρχονται στα 70€ μετ’ επιστροφής από Θεσσαλονίκη, 85€ απο Σέρρες και 90€ από Λάρισα

 • Τα παιδιά από 6-12 ετών έχουν έκπτωση 25% στη συνολική τιμή του πακέτου.

 • Τα παιδιά από 12-18 ετών έχουν έκπτωση 10% στη συνολική τιμή του πακέτου.

Πολιτική Ακύρωσης:

 Το γραφείο μας για φέτος λόγο των συνθηκών σας παρέχει:

 • ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ σε όλα τα πακέτα έως 5 μέρες πριν την αναχώρηση

 • Επιστροφή 100% του ποσού σε περιπτώσεις ακύρωσης λόγο ανωτέρας βίας (Ιοί, θεομηνίες κτλ.)

Αριθμός Μητ. Ε.Ο.Τ.
0725Ε60000039901

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Κέρκυρα Κάνε Κράτηση
Κάνε Κράτηση ΕΔΩ
ή Κάλεσε μας 6981696009
arrow&v

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή, θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας!

bottom of page