top of page

Γιατί το επόμενο σου ταξίδι πρέπει να είναι στο Ντουμπάι.






1. Χαρείτε τη θέα από την κορυφή του Burj Khalifa.

Το Μπουρτζ Χαλίφα (برج خليفة‎) γνωστό και ως Μπουρτζ Ντουμπάι, είναι ουρανοξύστης στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και το υψηλότερο κτήριο στον κόσμο, με ύψος 827 μέτρα.






2. Επισκεφτείτε το The Dubai Mall.

Ο παράδεισος των shoppers, το Dubai Mall, είναι μια από τις «σειρήνες» της πόλης που προσελκύουν πλήθος κόσμου καθημερινά. Βρίσκεται στη σκιά του πύργου Burj Khalifa και φιλοξενεί στις αχανείς εκτάσεις του 1.200 καταστήματα και 150 εστιατόρια.

Εκτός αυτού, μέσα στο Dubai Mall λειτουργεί ένα θεματικό πάρκο, ένα παγοδρόμιο, ένας υποβρύχιος Ζωολογικός Κήπος και Ενυδρείο, ένας καταρράκτης και ένα Πάρκο Εικονικής Πραγματικότητας!







3.Γνωρίστε το The Dubai Fountains

Στη βάση του ψηλότερου πύργου στον κόσμο βρίσκετε ένα από τα πιο καταπληκτικά συντριβάνια που έχουν δημιουργηθεί πότε. 30-στρεμμάτων λίμνη του Burj Khalifa, το συντριβάνι πυροβολεί πίδακες νερού που φτάνουν σε ύψος 150 μέτρων, φτάνοντας σε ύψος ένα κτίριο 50-ορόφων. Το συντριβάνι είναι 900 πόδια μακρύ και έχει πέντε κύκλους διαφορετικών μεγεθών και δύο κεντρικά τόξα. Η ακτίνα φωτός που παράγεται από το συντριβάνι μπορεί να φανεί από πάνω από 20 μίλια μακριά. Επίσης, είναι ορατή ακόμα και από το διάστημα καθιστώντας το το πιο φωτεινό σημείο στη Μέση Ανατολή, και πιθανότατα σε ολόκληρο τον κόσμο.








4. Atlantis The Palm, Dubai

Το  ξενοδοχείο Atlantis, The Palm… Σε περίπτωση που επισκεφθείτε το Dubai με παιδιά, είναι μία must επιλογή. Το μαγευτικό ενυδρείο του, το  τεράστιο υδροπάρκο του, αλλά και η βουτιά με τις φώκιες, τους καρχαρίες και τα δελφίνια θα μείνει σε όλους μια αξέχαστη εμπειρία.





5. The Burj Al Arab

Το Burj Al Arab ή αλλιώς, Πύργος των Αράβων πρόκειται για ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα τεχνητό νησί στην περιοχή Jumeirah.



511 views0 comments
Σκιάθος1
bottom of page