ΔΩΡΕΑΝ αλλαγή πτήσης RYANAIR


Η Ryanair λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού ανακοίνωσε πως (από σήμερα 13 Μαρτίου εώς και 31 Μαρτίου) η αλλαγή πτήσης θα γίνεται δωρεάν, πληρώνοντας μόνο την διαφορά της τιμής του ναύλου.


Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την ημερομηνία του ταξιδίου σας θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ryanair, να επιλέξετε την κατηγορία "Διαχείρηση Κράτησης" και να κάνετε την αλλαγή.


Αντίστοιχα κινήθηκαν και άλλες αεροπορικές εταιρίες όπως η Aegean και η Volotea.


Όσοι επιβάτες επηρεάζονται από ακυρώσεις πτήσεων δικαιούνται πλήρης επιστροφή χρημάτων τα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε κάνοντας αίτηση μέσω του email που θα σας σταλθεί στη περίπτωση αυτή.


Επίσης σας συμβουλεύουμε για τα επόμενα ταξίδια σας να κάνετε κράτηση διαμονής με δωρεάν ακύρωση καθώς η πιθανότητα ακύρωσης πτήσεων είναι μεγάλη.


1,592 views0 comments
 
 
 
 
IMG_0893.jpg

  Είμαστε οι Travel Geeks! Δύο κολλητοί φίλοι από την Θεσσαλονίκη με τεράστια αγάπη για τα ταξίδια. Ο  καθένας αξίζει ένα εκπληκτικό ταξίδι, γι'αυτό και εμείς αναζητούμε μοναδικές ευκαιρίες για να τις εμφανίσουμε στο Blog μας, με σκοπό να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να εξερευνήσουν πιο εύκολα τον κόσμο...

 

Read More

 

Join Our Mailing List

Στηρίξτε την προσπάθεια μας. Μας βοηθάει πολύ να συνεχίσουμε !

© 2023 Proudly created by Mike Papadopoulos

Love it? Rate itDon’t love itNot greatSatisfiedReally goodLove itLove it? Rate it
  • White Facebook Icon