top of page

ΝΑΠΟΛΗ 150€ (Αεροπορικά-Διαμονή) 4 ημέρες, Οκτώβριο από Θεσσαλονίκη

Ταξιδέψτε για 4 ημέρες από την Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο στη Νάπολη. Το κόστος του ταξιδίου είναι στα 150€ και περιλαμβάνει διαμονή και αεροπορικά εισιτήρια. Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας, σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα.

Κάντε Subscribe στο ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ


21 Οκτωβρίου 2021

με

24 Οκτωβρίου 2021
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑΠτήση Ryanair από Θεσσαλονίκη για Νάπολη με επιστροφή

Σύνολο : 45€


*Κράτηση εισιτηρίων κάνετε από την ιστοσελίδα της Kiwi εδώ

*Η παραπάνω τιμή ισχύει την στιγμή που αναρτήθηκε το άρθρο και είναι αρκετά πιθανό να έχει αυξηθεί μετά το πέρας κάποιων ωρών/ημερών.
*COVID19:

Όλοι οι επιβάτες που αναχωρούν από χώρες της κατηγορίας «Γ», όπως η Ελλάδα, είναι υποχρεωμένοι να παρουσιάσουν ένα από τα παρακάτω: 1. Να φέρουν αρνητικό μοριακό ή antigen τεστ COVID-19 με ημερομηνία διεξαγωγής όχι μεγαλύτερη των 48 ωρών πριν από την άφιξή τους στην Ιταλία. Το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά ή Ισπανικά ‘Η 2. Να έχουν εμβολιαστεί ενάντια στην COVID-19 με οποιοδήποτε από τα εγκεκριμένα από την ΕΕ εμβόλια, υπό την προϋπόθεση ότι η τελευταία δόση έχει διεξαχθεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη άφιξη στην Ιταλία ‘Η 3. Να φέρουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από την COVID-19 και να έχουν ολοκληρώσει το συνταγογραφούμενο διάστημα καραντίνας 4. Να φέρουν το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID-19 της ΕΕ που εκδίδεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ, σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή. Οι επιβάτες υποχρεούνται να ενημερώσουν την τοπική υγειονομική αρχή για την άφιξή τους στην Ιταλία.

Εξαιρέσεις τόσο από την υποχρέωση για τεστ πριν από την είσοδο στην Ιταλία όσο και από την υποχρέωση αυτο-απομόνωσης:

1. Επιβάτες που θα παραμείνουν στην Ιταλία για λιγότερο από 120 ώρες (ή 5 ημέρες). 2. Μέλη του πληρώματος. 3. Εργαζόμενοι σε μεταφορές. 4. Για λόγους υγείας, ή για απολύτως ουσιώδεις λόγους, που υπόκεινται στην υποχρέωση να εγκαταλείψουν αμέσως τη χώρα στο τέλος της εν λόγω περιόδου ή διαφορετικά να υποβληθούν σε περίοδο εποπτευόμενης αυτο-απομόνωσης. 5. Διασυνοριακοί εργαζόμενοι που εισέρχονται και εξέρχονται από τη χώρα για αποδεδειγμένους λόγους εργασίας και επιστρέφουν στο σπίτι ή στον τόπο κατοικίας τους. 6. Υπάλληλοι εταιρειών με έδρα ή υποκαταστήματα στην Ιταλία που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για αποδεδειγμένους λόγους εργασίας για όχι περισσότερο από 120 ώρες. 7. Φοιτητές που παρακολουθούν πρόγραμμα σπουδών σε χώρα διαφορετική από τη χώρα διαμονής ή τη χώρα καταγωγής, στην οποία επιστρέφουν σε καθημερινή βάση ή τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. 8. Παιδιά ηλικίας έως έξι (6) ετών. Σημαντική σημείωση: Συνιστάται σε όλους τους μη εμβολιασμένους επιβάτες που εισέρχονται στη Βενετία και την Κατάνια, από μια λίστα περιοχών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, να πραγματοποιούν τεστ PCR ή τεστ αντιγόνων κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο ή εντός 24 ωρών από την ημερομηνία άφιξής τους. Το κόστος για αυτό το τεστ καλύπτεται από την Περιφέρεια.
  • Όλοι οι επιβάτες, ακόμη και εκείνοι που θα μείνουν στην Ιταλία λιγότερο από 120 ώρες, είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώσουν, πριν από την είσοδό τους στην Ιταλία το ηλεκτρονικό PLF. Το E-PLF πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί υποχρεωτικά πριν από την επιβίβαση.
  • Απαραίτητο επίσης για την είσοδο σας σε κλειστούς χώρους στη Ιταλία είναι τοΔΙΑΜΟΝΗ


Κόστος Διαμονής : 211€ (συνολική τιμή 3 βράδια)

Απόσταση από το Κέντρο : Κέντρο

Κριτική Καταλύματος : 9


*Περιλαμβάνεται έκπτωση στην τιμή, κάντε login στην σελίδα της Booking.com για να σας εμφανιστεί.


*Κάντε κράτηση εδώ

Εναλλακτικά Καταλύματα :

Umberto34-Luxury Home 257€ (δίκλινο)

Decumani Hotel De Charme 390€ (δίκλινο)
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε το άρθρο και είναι αρκετά πιθανό να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας κάποιων ωρών/ημερών.


*Οι κρατήσεις γίνονται εξ’ολοκλήρου από εσάς ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες.

Ανάλυση Κόστους:

• Αεροπορικά Εισιτήρια : 45+45= 90€ (2 ατόμων)

• Διαμονή : 211€ ( δίκλινο )

Σύνολο : 90+211= 301/2 = 150,5€ ( το άτομο )


ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ


Κατεβάστε την εφαρμογή OMIO, στην οποία θα βρείτε οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε, με τραίνο ή λεωφορείο στο εξωτερικό.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟAvis

H Avis κατέχει την πρώτη θέση στην αγορά αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε εύκολα και γρήγορα τα τελευταία μοντέλα της αγοράς, τις πλέον ιδανικές επιλογές για κάθε οδηγικό χαρακτήρα αλλά και για κάθε είδους δραστηριότητα. Από την επιλογή ενός fun car για ένα ταξίδι με την παρέα, ενός δυναμικού SUV για εξορμήσεις στο βουνό, ενός δυναμικού hatch back για εύκολες διαδρομές, έως και την κράτηση ενός luxury ή premium μοντέλου για μια μοναδική οδηγική εμπειρία, η Αvis έχει φροντίσει ώστε να βρείτε ακριβώς αυτό που σας εκφράζει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Δείτε αναλυτικά τις κατηγορίες των αυτοκινήτων και απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε να οδηγήσετε.

Ενοικιάστε αυτοκίνητο στις καλύτερες τιμές.

H Budget συνδυάζει τη δύναμη ενός από τα μεγαλύτερα brands ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο μαζί με εξαιρετικό know-how, ευελιξία και την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Διαθέτει 3,350 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτου σε περισσότερες από 120 χώρες.
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ


Ψηφιακά εισιτήρια για μουσεία και αξιοθέατα.

Αποκτήστε πρόσβαση στις καλύτερες εμπειρίες.

Κάντε κράτηση τώρα και πάρτε τα εισιτήρια απευθείας στο smartphone σας!

Δεν χρειάζονται εκτύπωση. Άμεση κράτηση. 24/7 Εξυπηρέτηση Πελατών. Smart Entry. Χωρίς αναμονή. Άμεση παράδοση. Smart Tickets.

Μπείτε ΕΔΏ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Πάνω από όλα, προέχει η ταξιδιωτική μας ασφάλεια, ζητήστε προσφορά ΕΔΏΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑΗ Revolut αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές τραπεζικές λύσεις που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.


Προσφέρει στους χρήστες έναν δωρεάν τραπεζικό λογαριασμό (IBAN) ο οποίος μπορεί να συνδεθεί με χρεωστικές κάρτες (VISA & Mastercard) οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδους συναλλαγή.


Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Revolut είναι:


• Η καλύτερη δυνατή ισοτιμία συναλλάγματος

• Δωρεάν αποστολή χρημάτων σε όλο τον πλανήτη

• Δωρεάν αναλήψεις μετρητών από ATM σε όλο τον πλανήτη

•Αγορές μέσω κάρτας σε όλο τον πλανήτη χωρίς προμήθειες


Βγάλε την δικιά σου ΔΩΡΕΑΝ και κέρδισε 5€ αν εγγράφεις από ΕΔΏ
1,330 views0 comments

Comments


Σκιάθος1
bottom of page