top of page

Winter is coming: 5 top προορισμοί για σκι στην Ευρώπη!


Το σκι στο βουνό είναι ίσως ο πιο «σήμα κατατεθέν» τρόπος για να χαρούμε τον χειμώνα για αυτό και εμείς σας βρήκαμε τους 5 καλύτερους προορισμένου για να επισκεφτείτε φέτος στην Ευρώπη!






Les Quatre Vallées | Ελβετία

Η χιονοδρομική εμπειρία δύσκολα περιγράφεται, παρ’ όλα αυτά έχετε στον νου σας ότι εδώ θα βρείτε διαδρομές συνολικού μήκους 150 χλμ. για αρχάριους και προχωρημένους, μαζί με πρώτης ποιότητας χιόνι, γεγονός που οφείλεται στον βορινό προσανατολισμό των πλαγιών.





Kitzbühel | Αυστρία

Κατέχοντας  τον  τίτλο  του  ‘Καλύτερου  χιονοδρομικού  κέντρου  στον  κόσμο’  για  το  2015,  και  το  «Καλύτερο  χιονοδρομικό  κέντρο  της  Αυστρίας», από  το  2013, το  χιονοδρομικό  κέντρο  Bergbahn  AG  Kitzbühel  (γνωστό και ως KitzSki)  με  ένα  εντυπωσιακό  δίκτυο  230 χλμ.  και  92  διαδρομών  για  σκι.






Hafjell | Νορβηγία

Μία εξεζητημένη και σπάνια επιλογή στη βόρεια άκρη της ηπείρου, μία πανέμορφη περιοχή για να περάσεις τις χειμερινές σου διακοπές εκτός πίστας. Πέρα από το φυσικό τοπίο, τις μεγάλες πίστες, υπάρχει και το Hunderfossen Winterpark, όπου θα βρεις ένα ξενοδοχείο και έναν καθεδρικό ναό από πάγο, καθώς κι ένα εστιατόριο χτισμένο μέσα σε μία παγωμένη σπηλιά.













Alpe d’Huez | Γαλλία

Το Alpe d'Huez είναι ένας παράδεισος για τους αρχάριους, με μεγάλη επιλογή των πράσινων διαδρομών. Το γρήγορο τελεφερίκ θα σας μεταφέρει στην πλαγιά του βουνού σε μια “παιδική χαρά” με ήπιες διαδρομές, που θα λατρέψουν τα παιδιά σας.




Val Thorens | Γαλλία

Val Thorens είναι το θέρετρο στο οποίο το πάρτυ ξεκινάει από πολύ νωρίς το πρωί. Στο υψηλότερο χιονοδρομικό στην Ευρώπη μπορείς να βρεις αυτή την άριστη ποιότητα χιονιού για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, αρκετά χαμηλές θερμοκρασίες, ζεστό κρασί gluwein και

άλλα τρομερα στο υπαίθριο club του βουνού.




166 views0 comments
Σκιάθος1
bottom of page